Wie zijn wij?

”Om de vijand te kunnen verslaan zul je hem eerst moet kennen. Daarom is gedegen kennis en ervaring nodig om van elk insect of knaagdier zijn specifieke leefwijze en ontwikkelingsstadia te herkennen” Ontsmettingsbedrijf Italiaander heeft jarenlange ervaring en was het aller eerste bedrijf in Limburg welke in 1980 werd gecertificeerd.

 

Hoe begon het eigenlijk? Willem Italiaander is gestart als zelfstandige ongediertebestrijder in 1955. In de staatsmijnen van Heerlen was er behoefte aan iemand die ervoor kon zorgen dat de muizen niet al het brood weg peuzelde van alle hard werkende mannen onder de grond. De grondslag werd toenal gelegd door Willem Italiaander.

Na hard werken besloot Willem zijn toen nog kleine onderneming over te doen aan zijn zoon Karel. Karel is begonnen met de onderneming Ontsmettingsbedrijf Italiaander. Tegenwoordig een begrip in Zuid-Limburg.

Karel is begonnen met het bedrijf verder uit te breiden in 1979.
Na vele jaren actief in de ongediertebestrijding is hij zijn zaak in 1985 gaan uitbreiden met reinigen en ontruimen van zwaar vervuilde woningen. Iedereen wist Karel te vinden voor allerlei klussen die andere mensen niet wilden doen.

Tegenwoordig doen wij meer dan ongediertebestrijding.

Denk bijvoorbeeld aan: Ontruimingen, Sloopwerken en schoonmaakwerkzaamheden. Dit alles omdat dit in zekere zin verband houd met onze business, Ongediertebestrijding.

 

Tot onze klantenkring behoren o.a:

  • Woningbouwverenigingen
  • Gemeentes
  • Overheid en semi overheid
  • Zorginstellingen
  • Verhuurmaatschappijen
  • Aannemers
  • Scholengemeenschappen

en nog veel meer..

 

Hieronder treft u wat nieuwsberichten aan. van 1988 tot 2015

krant1krant3karel

 

Ontsmettingsbedrijf Italiaander