Offerte ?

Mollen

Bij Italiaander BV. is veiligheid de hoogste prioriteit. Onze gecertificeerde werknemers zijn gespecialiseerd om uw ongedierte op de beste manier te bestrijden. Met onze 50 jaar ervaring zijn wij de beste ongediertebestrijders in regio Limburg. Heeft u last van ongedierte? Kunt u meteen bij ons terecht!
Mail Ons
Bel Ons

Mollen

Mollen brengen het grootste deel van hun tijd onder de grond door. Dit zoogdiertje is eigenlijk een heel nuttig dier, ook al denk je daar anders over als je tuin omgeploegd wordt. Maar de mol is een hele harde werker, hij houdt de grond in je tuin luchtig en zorgt voor een goede afwatering. Verder gaat hij de strijd aan met schadelijke insecten.
Toch zorgt de mol voor heel wat ergernissen, want door zijn vele graafwerk beschadigt je gazon. Maar dat niet alleen, het gras onder de molshoop gaat hoe dan ook doodt en planten worden met wortel en al uit de grond los gewroet. Mollen graven natuurlijk niet alleen gangen onder je grasmat, maar ook onder je bestrating of terras. Het gevolg is dat er flinke verzakkingen kunnen optreden.
Toch zijn mollen voor veel mensen de meest irritante diertjes die je je maar kunt voorstellen. Natuurlijk zien ze er schattig uit, maar ze kunnen in hun onwetendheid een enorme ravage in je tuin aanrichten zoals molshopen en verzakkingen. Als dit het beeld is dat jij ziet als je jouw tuin inkijkt, dan wordt het tijd om actie te ondernemen. Blijf niet langer toekijken hoe het van kwaad tot erger wordt, maar ga de mollen bestrijden.

Bestrijden

Hoe kom je echter van de mollenplaag in je tuin af? Mollenbestrijding kan op veel verschillende manieren en ze zijn stuk voor stuk effectief. Je kunt mollen bestrijden door mollengaas te plaatsen, dit is een preventief middel en vraagt nogal wat van je zoals graafwerk. Je kunt er ook voor kiezen om mollen te verjagen met geluid of huis, tuin en keukenmiddeltjes, Dit werkt niet of nauwelijks. De meest effectieve manier tegen mollen is toch wel met een mauki de mollen te vergassen, dit is de meest diervriendelijke manier.
De mauki zorgt ervoor dat het complete stelsel van de mol wordt vol geblazen met rook. Een mengsel van benzine en diesel 1:50.
De mol zal binnen 2 sec sterven zonder te hoeven lijden.
Eén ding is zeker, na een mollenbestrijding zul je niet
langer mollen in de tuin aantreffen. Echter een mol bestrijden kan soms wel vragen om een lange adem, maar de aanhouder wint altijd. Uiteindelijk verlaat de mol hoe dan ook je tuin, dood of levend.
Wij gebruiken vele technieken en elke soort klus vergt een andere aanpak. Mocht u specifieke vragen hebben, bel ons dan gerust op telefoonnummer 045-5721398 of vul ons contact formulier in en wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.