Offerte ?

Hygiëne Service

Italiaander kent vele toepassingen op het gebied van geurbestrijding.

Iedereen verdient een frisse omgeving

Mail Ons
Bel Ons

Hygiëne Service

Sommige projecten laat u liever aan de echte specialist over. Omdat ze speciale materialen of kennis vereisen. Gelukkig kunt u ook dat soort klussen met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben de nodige diploma’s én de ervaring, zodat u zeker weet dat uw klus professioneel geklaard wordt.
Mochten uw wensen hier niet tussen staan neem dan contact met ons op en wij zorgen samen voor een oplossing van welk probleem dan ook!

Opleveringsschoonmaak

Neemt u een gloednieuw pand in gebruik? Of moet een woning geheel gereinigd worden na een periode van verhuur? Dan is het prettig dat u de opleveringsschoonmaak met een gerust hart aan de specialisten van Italiaander kunt overlaten.

Crime Scene Cleaning

De aanpak van een lijkvinding of zelfdoding  vergt een snelle, hygiënische en discrete aanpak. Wij sturen ten alle tijden 2 of meer medewerkers, die in gepaste en beschermende kleding dit binnen 12 uur voor u oplossen.

Schoonmaak van zwaar vervuilde Objecten

Ontsmetting en reiniging kan op vele vlakken worden toegepast. Het desinfecteren van oppervlaktes. Hierbij moet U denken aan brand- of roetschade, huisdierenontlasting, vervuilde woningen, waterschade of lijkvinding, zijn alle problemen die wij uit handen kunnen nemen. 

Graffiti verwijdering / Gevel reiniging

Gevelreiniging is het verwijderen van vuil en aanslag van de buitengevel van uw woning of bedrijfspand. Het is een relatief goedkope manier om de buitenkant van uw woning er weer als nieuw te laten uitzien. 

Wij gebruiken vele technieken en elke soort klus vergt een andere aanpak. Mocht u specifieke vragen hebben, bel ons dan gerust op telefoonnummer 045-5721398 of vul ons contact formulier in en wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.