Laatste Nieuws:

Ongediertebestrijding nieuws:

26 april 2019:

Beste Relatie’s

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden en het groeien van onze onderneming zijn wij genoodzaakt om onze huisvesting elders te zoeken.

Deze hebben wij ook gevonden!

Vanaf 1 juli 2019 verhuizen wij naar ons nieuwe pand.

Dit is gelegen op het Julia terrein te Eygelshoven ( Kerkrade )

Adres;

Bart van Slobbestraat 6

6471 WV Eygelshoven

Ook vanaf onze nieuwe locatie willen wij U graag weer van dienst zijn.
Met vriendelijke groet,
Bas Italiaander
( Directeur )

17 april 2017

Wij mogen U met trots melden dat wij ons certificaat IPM rattenbeheersing 2.0 voor 3 jaar hebben behaald.
Wij hebben met goed gevolg onze audit afgelegd welke door TUV Rheinland is afgenomen.

Op de site van het KPMB kunt U zien welke bedrijven gecertificeerd zijn in Nederland.

Wij mogen ook met trots melden dat wij het ENIGE bedrijf, welke gevestigd is in Limburg, het certificaat heeft behaald. Daar zijn wij trots op!

Dit betekend dat onze dienstverlening naar onze klanten toe nog meer wordt verbeterd!


16-januari-2017

Ipm buitengebruik voor ratten.

Sinds de nieuwe wetgeving welke van kracht gaat op 1-1-2017 mag Italiaander met trots melden dat zij in de voor fase van de certificering zitten.

Dit betekend dat wanneer wij onze audit behalen in februari, wij buiten mogen blijven bestrijden met rodenticide tegen ratten.
Wij mogen in deze overgangsperiode buiten blijven bestrijden mocht dit in noodgevallen nodig zijn.

Wij zijn officieel erkend bij het ILT, inspectie leefomgeving en transport van de Nederlandse overheid.

Op de site van het KPMB kunt u zien welke bedrijven in Nederland gecertificeerd zijn.

http://kpmb.nl/Register/Module-IPM-Rattenbeheersing

Voor meer informatie over het buitengebruik van rodenticide verwijs ik u door naar de site van KPMB www.kpmb.nl


6-december-2016

Het aantal meldingen van rattenoverlast in Nederlandse gemeenten is nog nooit zo hoog geweest. Bovendien is de ziekte van Weil, een ernstige infectieziekte overgebracht door de bruine rat, terug van weggeweest. De rat lijkt bezig aan een opmars en de bestrijding van het dier is ingewikkeld.

Een aanzienlijk deel van de ratten is resistent geworden tegen rattengif. Wetenschappers zoeken nieuwe manieren om de rat te bestrijden. Al sinds mensenheugenis boezemen ratten ons angst in. Dat is niet zonder reden, want de dieren worden met tenminste zestig ziektes in verband gebracht.

De ziekte van Weil is daarvan één van de meest gevaarlijke. Uit nieuwe cijfers, in handen van De Kennis van Nu, blijkt dat het aantal in Nederland opgelopen gevallen van deze tropische ziekte in een jaar tijd verachtvoudigde: werd er vóór 2014 slechts een handjevol gevallen aangetoond in het lab, nu loopt dat aantal richting de honderd per jaar. Reden dus om de rattenpopulatie goed in de gaten te houden. Elisabeth van Nimwegen en Diederik Jekel gaan op zoek naar het knaagdier dat velen zoveel angst inboezemt: de bruine rat. Ze belanden daarbij in Rotterdam, waar de dieren zich overdag laten zien in stadsparken en tuinen, op straat of zelfs in de keuken.

In de havenstad zijn de bewoners bezorgd over de grote hoeveelheden ratten en daarom bedachten zij een plan dat ervoor moet zorgen dat de stad niet langzaam verandert in ‘Ratterdam’. Diederik en Elisabeth weten een aantal ratten te vangen en nemen deze mee naar de Universiteit van Wageningen voor verder onderzoek. Bovendien testen zij een aantal nieuwe, ingenieuze manieren om de knagers te vangen en te bestrijden. De beestjes zijn slim, dus dat moeten de vallen ook zijn.

Bron: NPO

Ontsmettingsbedrijf Italiaander