Offerte ?

Mierenbestrijding

Bij Italiaander BV. is veiligheid de hoogste prioriteit. Onze gecertificeerde werknemers zijn gespecialiseerd om uw ongedierte op de beste manier te bestrijden. Met onze 50 jaar ervaring zijn wij de beste ongediertebestrijders in regio Limburg. Heeft u last van ongedierte? Kunt u meteen bij ons terecht!
Mail Ons
Bel Ons

Mierenbestrijding

Heeft u last van mieren? Op deze pagina leggen we u meer uit over mierenbestrijding. Mieren zijn insecten die over de hele wereld voorkomen. Ze kunnen zowel binnen- als buitenhuis voor heel wat problemen zorgen.
Het is moeilijk om in te schatten wanneer het tijd is om in te grijpen en ook welke de beste manier is om zo vlug mogelijk van de mieren af te komen. Heeft u last van mieren? hier is wat u kan doen.

Mierenbestrijding in huis

Mieren kunnen voor veel overlast zorgen in huis. Het probleem zit hem niet in het wegkrijgen van één mier, maar in het bestrijden van de hele kolonie. Ze zijn niet alleen vervelend, maar ook erg onhygiënisch en daarom is het belangrijk dat u direct tot actie overgaat.
 
Er zijn dingen die u zelf kunt doen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om in uw huis geen voedsel te laten rondslingeren, mieren komen hierop af. Ook pakjes suiker of een pot honing in de kast moeten goed afgesloten zijn als u geen mieren naar uw kasten wilt lokken.

Welke mier?

Het is belangrijk om te weten met welke mier u precies te maken heeft. Het is zeer waarschijnlijk dat het een gewone soort mier, een inheemse mier, is. Deze vallen makkelijk te bestrijden door professionele mierenbestrijding.
Zijn de mieren in uw huis echter opvallend kleiner dan de ‘gewone’ mier, ongeveer drie millimeter, dan heeft u te maken met een tropische mier en kunt u het best zo snel mogelijk een bestrijdingsbedrijf contacteren. Deze mier maakt zijn nest namelijk vaak in uw huis.
Heeft U last van mieren aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zullen er voor zorgen dat U weer kunt gaan genieten van uw woning ZONDER mieren.
Wij gebruiken vele technieken en elke soort klus vergt een andere aanpak. Mocht u specifieke vragen hebben, bel ons dan gerust op telefoonnummer 045-5721398 of vul ons contact formulier in en wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.