Offerte ?

Knaagdieren (Ratten en Muizen)

Bij Italiaander BV. is veiligheid de hoogste prioriteit. Onze gecertificeerde werknemers zijn gespecialiseerd om uw ongedierte op de beste manier te bestrijden. Met onze 50 jaar ervaring zijn wij de beste ongediertebestrijders in regio Limburg. Heeft u last van ongedierte? Kunt u meteen bij ons terecht!
Mail Ons
Bel Ons

Soorten

Er zijn verschillende soorten knaagdieren. Rattenbestrijding en muizenbestrijding voeren wij graag voor u uit. Hoe sneller u er bij bent, hoe sneller wij u kunnen helpen met het oplossen van dit probleem.

Bruine Rat

Als dragers van ziektekiemen vormen bruine ratten een bedreiging voor de volksgezondheid o.a. (ziekte van Weil). Ze bevuilen voedselvoorraden met hun uitwerpselen en urine.  Ook kunnen ratten veeziekten verspreiden (varkenspest, pseudovogelpest e.a.). Ratten veroorzaken knaagschade aan onder meer verpakkingsmaterialen, houten vloeren, leidingen en kabels (storingen, kortsluiting) en aan isolatiematerialen. Ten gevolge van graverijen door ratten kunnen verzakkingen optreden.

Huismuis

Huismuizen kunnen ziektekiemen verspreiden o.a. voedselvergiftiging en huidziekten.
Muizen bevuilen voedselvoorraden met hun uitwerpselen en urine. Ook veroorzaken ze knaagschade aan bijvoorbeeld verpakte levensmiddelen, textiel, papier, isolatiematerialen, leidingen en kabels (kortsluiting, storingen).
De openingen waar muizen doorheen kruipen bedragen slechts 0.5 cm!
Wij gebruiken vele technieken en elke soort klus vergt een andere aanpak. Mocht u specifieke vragen hebben, bel ons dan gerust op telefoonnummer 045-5721398 of vul ons contact formulier in en wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.