Offerte ?

Voorraadaantasters

Bij Italiaander BV. is veiligheid de hoogste prioriteit. Onze gecertificeerde werknemers zijn gespecialiseerd om uw ongedierte op de beste manier te bestrijden. Met onze 50 jaar ervaring zijn wij de beste ongediertebestrijders in regio Limburg. Heeft u last van ongedierte? Kunt u meteen bij ons terecht!
Mail Ons
Bel Ons

Voorraadaantasters

Kakkerlaken

Het bestrijden van kakkerlakken is een lastige klus. Kakkerlakken zijn namelijk hardnekkig ongedierte en bestaan dan ook al meer dan 300 miljoen jaar. In die tijd hebben ze geleerd om te overleven in de meest barre omstandigheden. Ze laten zich dus niet zomaar wegjagen.

Kevers

Als u één larve of kever vindt, kunt u er meestal vanuit gaan dat er meerdere larven/kevers aanwezig zijn in uw gebouw of huis. Kevers zijn behoorlijk hardnekkig te bestrijden. De oorzaak van de plaag moet onderzocht en behandeld worden. Onze expert kiest, op basis van de grootte van de besmetting, de juiste bestrijdingsmethode en past onze bestrijdingsmiddelen veilig toe zodat ze geen risico vormen voor mens en milieu.

Mijten

Mijten lijken een beetje op teken en behoren dan ook tot dezelfde orde: de ‘Acarina’. Het zijn zeer kleine, witte, spinachtige insecten die vooral buitenshuis leven: u vindt ze op gras, bloemen en struiken. De meeste mijten liften via huisdieren mee uw huis binnen. Mijten zorgen voor ernstige jeuk bij huisdieren, maar ook bij mensen. Hun uitwerpselen veroorzaken allergische reacties, maar ook schurft, eczema en infecties. Mijten bestrijden is daarom zeker aan de orde.

Motten

Hoewel motten geen gezondheidsrisico inhouden, zijn ze niettemin onwelkom in huizen en bedrijven, omdat hun larven ernstige schade toebrengen aan kleding, stoffen, bont, leer en tapijt. Andere mottenlarven beschadigen voedingsmiddelen, zoals granen, chocolade, gedroogd fruit, noten of bonen.
Deze schade kan na het uitkomen van eitjes weken lang worden toegebracht. Er kan dus al sprake zijn van ernstige schade voordat de eerste vliegende motten worden gezien
Wij gebruiken vele technieken en elke soort klus vergt een andere aanpak. Mocht u specifieke vragen hebben, bel ons dan gerust op telefoonnummer 045-5721398 of vul ons contact formulier in en wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.