Offerte ?

Last van ongedierte?

Bij Italiaander BV. is veiligheid de hoogste prioriteit. Onze gecertificeerde werknemers zijn gespecialiseerd om uw ongedierte op de beste manier te bestrijden. Met onze 50 jaar ervaring zijn wij de beste ongediertebestrijders in regio Limburg. Heeft u last van ongedierte? Kunt u meteen bij ons terecht!
Mail Ons
Bel Ons

Uw specialist in HEEL Limburg!

”Om de vijand te kunnen verslaan zul je hem eerst moet kennen. Daarom is gedegen kennis en ervaring nodig om van elk insect of knaagdier zijn specifieke leefwijze en ontwikkelingsstadia te herkennen.”
Willem Italiaander is gestart als zelfstandige ongediertebestrijder in 1955. In de staatsmijnen van Heerlen was er behoefte aan iemand die ervoor kon zorgen dat de muizen niet al het brood weg peuzelde van alle hard werkende mannen onder de grond. De grondslag werd toenal gelegd door Willem Italiaander. Na hard werken besloot Willem zijn toen nog kleine onderneming over te doen aan zijn zoon Karel. Karel is begonnen met de onderneming Ontsmettingsbedrijf Italiaander. Tegenwoordig een begrip in Zuid-Limburg.

Karel is begonnen met het bedrijf verder uit te breiden in 1979. Na vele jaren actief in de ongediertebestrijding is hij zijn zaak in 1985 gaan uitbreiden met reinigen en ontruimen van zwaar vervuilde woningen. Iedereen wist Karel te vinden voor allerlei klussen die andere mensen niet wilden doen.

Meer dan alleen ongediertebestrijding!

Bij Italiaander B.V houden we ons tegenwoordig ook bezig met ontruimingen, sloopwerken en schoonmaakwerkzaamheden. Dit alles omdat dit in zekere zin verband houd met onze business, ongediertebestrijding.

Als professioneel bedrijf kunnen wij mits wij er op tijd bij zijn, grote schaden weten te voorkomen aan uw eigendommen. Door onze ruime ervaring kunnen wij de situatie goed inschatten en gepast te werk gaan.

Wij werken ook online!

Dit heeft als voordeel dat wanneer wij bij u een service overeenkomst hebben, u digitaal alle rapporten, bezoeken en trendanalyses online kunt inzien met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

Certificaten

Door de volledige afronding van opleidingen en cursussen bij ondergenoemde instellingen zijn de medewerkers van Italiaander volwaardig gediplomeerd. Ieder jaar worden onze medewerkers opgefrist met cursussen om de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van plaagdierbeheersing op de voet te volgen.

Nieuwsberichten

TUV rheinland
Wij worden jaarlijks gekeurd door TUV rheinland. Dit om onze goede dienstverlening met betrekking tot onze klanten te kunnen waarborgen. (IPM Rattenbeheersing buiten).
HACCP
Wij werken volgens vele hygiënecodes in Nederland. Daar is HACCP een van.
Onze bestrijdingstechnici beschikken over de juiste diploma’s om ook uw bedrijf te voorzien van de beste zorg op ongediertepreventie.
KAD
Het KAD is het landelijke kenniscentrum op het gebied van dierplaagbeheersing en milieubescherming. Het stelt kennis over beleid, biologie, dierwelzijn, preventie en bestrijding van ongewenste organismen ter beschikking van overheden en branches.
EVM
De stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie (EVM) is een volledig onafhankelijk instituut. Dit exameninstituut is in 1999 in het leven geroepen is om de plaagdierbestrijder te examineren voor het wettelijk verplichte diploma “Bestrijdingstechnicus plaagdier- en houtrotverwekkende schimmels”. Het instituut is gelicenceerd door het Ministerie VROM.
VCA
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld. Al ons personeel is VCA opgeleid en tevens beschikken wij over het VCA VOL certificaat.
EVM
De stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie (EVM) is een volledig onafhankelijk instituut. Dit exameninstituut is in 1999 in het leven geroepen is om de plaagdierbestrijder te examineren voor het wettelijk verplichte diploma “Bestrijdingstechnicus plaagdier- en houtrotverwekkende schimmels”. Het instituut is gelicenceerd door het Ministerie VROM.
Wij gebruiken vele technieken en elke soort klus vergt een andere aanpak. Mocht u specifieke vragen hebben, bel ons dan gerust op telefoonnummer 045-5721398 of vul ons contact formulier in en wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.