Offerte ?

Hogedrukreiniging

Bij italiaander kunt u terecht voor hogedrukreiniging.
Mail Ons
Bel Ons

Hogedrukreiniging

Onze mobiele hogedrukreiniger kan tot 200 bar gaan. In combinatie met onze verbrander kunnen wij tot 100 graden werken. Dit heeft als voordeel dat wij vaak zonder chemische middelen dingen kunnen schoonmaken. Wij zijn voorzien in eigen brandstof en water.

Hogedrukreiniging kan op vele manieren worden toegepast. Denk daarbij aan de volgende diensten:

Reinigen van tegels

Tegels hebben verschillende typen toplagen en daar zit een gradatie in van onderhoudsgemak. De ene tegel is makkelijker schoon te maken dan de andere tegel.

Reinigen van daken of dakranden

Het reinigen van uw dak zorgt ervoor dat het weer in de oude staat terugkeert en dat het vrij wordt van mossen, algen en andere aanslag.

Verwijdering van graffiti

Last van graffiti? Laat de graffiti deskundig verwijderen zonder sporen. Via Italiaander vind je de vakman die dit keurig voor jou in orde maakt.

Reinigen van mos of andere aanslag

Wanneer er mos begint te groeien tussen de dakpannen kan dit tot gevolg hebben dat er in de winter vorstschade optreed. Dit zou een reden kunnen zijn om de mos van uw dakpannen te laten verwijderen. Een andere reden zou kunnen zijn dat u het niet mooi vind al dat groene mos op uw dak.

Reinigen van tegels waar kauwgom op zit

Wanneer je kauwgom op onbedoelde plekken terecht komt, is dat erg vervelend. Gelukkig zijn er middelen die je helpen bij het verwijderen van kauwgom.

Reinigen van gevels

Van tijd tot tijd de gevel van je woning reinigen is een dankbare klus. Indrukwekkend hoe je huis ervan opknapt wanneer je vuil en aanslag van de buitenmuren hebt verwijderd.

Wij gebruiken vele technieken en elke soort klus vergt een andere aanpak. Mocht u specifieke vragen hebben, bel ons dan gerust op telefoonnummer 045-5721398 of vul ons contact formulier in en wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.