Offerte ?

Wespenbestrijding Margraten

Op zoek naar Wespenbestrijding Margraten? Bij Italiaander BV. is veiligheid de hoogste prioriteit. Onze gecertificeerde werknemers zijn gespecialiseerd om uw ongedierte op de beste manier te bestrijden. Met onze 50 jaar ervaring zijn wij de beste ongediertebestrijders in regio Limburg. Heeft u last van ongedierte? Kunt u meteen bij ons terecht!
Mail Ons
Bel Ons

Wespenbestrijding Margraten

Wij voeren wespenbestrijdingen uit incl. Garantie. 
Bel vandaag nog voor een afspraak. Kosten bedragen  € 70 ,– INCL. GARANTIE en voorrijkosten!
Ook voor wespennesten tot 8 meter hoog bent U bij ons aan het juiste adres!
Garantie houdt in dat er na 7 dagen geen wespen meer in en uit mogen vliegen aan de buitenzijde. Wespen die binnenshuis zijn geven wij GEEN garantie op. Dit zijn de larven die uitkomen en zich een weg naar buiten zoeken. Dit is een normaal fenomeen en dit lost zich vanzelf weer op.

Handig om te weten over Wespenbestrijding Margraten

Voor het bestrijden van wespennesten word gebruik gemaakt van wespenpoeder met de stof Permethrin. Dit poeder wordt onder druk aangebracht in het nest zodat het gif zich goed en vakkundig in het nest verspreid. Als het gif niet direct door het nest heen verspreidt is, denk aan spouwmuur dan zorgen de wespen zelf verder dat het gif in het nest terecht komt. Dit gebeurd doordat de wespen door het gif heen lopen en vervolgens met het gif, dat aan hun lijf en poten blijft zitten, door het nest heen lopen en door het hele nest sporen van gif achter laten.
Wij raden af in de buurt te komen tijdens de bestrijding omdat tijdens de bestrijding er grote onrust in en rond het nest ontstaat, tijdens deze onrust heeft u grote kans om meerdere malen gestoken te worden. Dit kan doordat er meerdere wespen tegelijk naar buiten komen en ,een wesp anders dan de bij, geen weerhaak heeft en dus meerdere malen kan steken. Een wespenbestrijder draagt hiervoor beschermende kleding.
Ook wanneer de bestrijding niet goed is verlopen doordat mogelijk de vluchtopening versperd is geraakt door het gif kan dit tot grote problemen leiden. Het komt hierbij dan vaak voor dat de wespen een andere uitgang zoeken en vinden en er bestaat een kans dat u ze dan binnen in de woning krijgt.

Laat voor de redenen hierboven een nest altijd verwijderen door een ervaren wespen bestrijder.

STOP EEN WESPEN INGANG NOOIT DICHT! Dit geeft levensgevaarlijke situaties. Mocht dit toch gebeurt zijn kunnen wij geen garantie geven.
Wij gebruiken vele technieken en elke soort klus vergt een andere aanpak. Mocht u specifieke vragen hebben, bel ons dan gerust op telefoonnummer 045-5721398 of vul ons contact formulier in en wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.