Offerte ?

Visjesbestrijding

Bij Italiaander BV. is veiligheid de hoogste prioriteit. Onze gecertificeerde werknemers zijn gespecialiseerd om uw ongedierte op de beste manier te bestrijden. Met onze 50 jaar ervaring zijn wij de beste ongediertebestrijders in regio Limburg. Heeft u last van ongedierte? Kunt u meteen bij ons terecht!
Mail Ons
Bel Ons

Papiervisjes

Papiervisjes zijn een veelkomend probleem in uw huis of zelfs bedrijf. Vaak is dit een lastige klus, omdat deze beestjes zich meestal weten te overleven in de meeste omgevingen. Ze worden het vaakst aangetroffen in koude omgevingen waar de luchtvochtigheid groot is. Denk hierbij aan kelders, zolders, keukens, badkamers etc.

Zilvervisjes

Zilvervisjes komen vaak uw huis binnen doormiddel van mee te liften op producten en spullen die u mee thuisbrengt. Dit kunnen ontzettend veel verschillende dingen zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld meubels, kleding, boodschappen etc. Deze beesten blijven alleen in uw woning als het er warm en vochtig is. Als de zilvervisjes zich erg op hun gemak voelen, planten ze zich snel door. Een vrouwtje legt in haar hele leven ongeveer 100 eitjes. Dit kan het bestrijden erg lastig maken, wees daarom als het kan er op tijd bij!
Wij gebruiken vele technieken en elke soort klus vergt een andere aanpak. Mocht u specifieke vragen hebben, bel ons dan gerust op telefoonnummer 045-5721398 of vul ons contact formulier in en wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.