Offerte ?

Knaagdieren

Bij Italiaander BV. is veiligheid de hoogste prioriteit. Onze gecertificeerde werknemers zijn gespecialiseerd om uw ongedierte op de beste manier te bestrijden. Met onze 50 jaar ervaring zijn wij de beste ongediertebestrijders in regio Limburg. Heeft u last van ongedierte? Kunt u meteen bij ons terecht!
Mail Ons
Bel Ons

Knaagdieren (Ratten en Muizen)

Er zijn verschillende soorten knaagdieren.
Rattenbestrijding en muizenbestrijding voeren wij graag voor U uit.

Bruine rat

Als dragers van ziektekiemen vormen bruine ratten een bedreiging voor de volksgezondheid o.a. (ziekte van Weil). Ze bevuilen voedselvoorraden met hun uitwerpselen en urine.  Ook kunnen ratten veeziekten verspreiden (varkenspest, pseudovogelpest e.a.). Ratten veroorzaken knaagschade aan onder meer verpakkingsmaterialen, houten vloeren, leidingen en kabels (storingen, kortsluiting) en aan isolatiematerialen. Ten gevolge van graverijen door ratten kunnen verzakkingen optreden

Huismuis

Huismuizen kunnen ziektekiemen verspreiden o.a. voedselvergiftiging,huidziekten. Muizen bevuilen voedselvoorraden met hun uitwerpselen en urine. Ook veroorzaken ze knaagschade aan bijvoorbeeld verpakte levensmiddelen, textiel, papier, isolatiematerialen, leidingen en kabels (kortsluiting,storingen). De openingen waar muizen doorheen kruipen bedragen slechts 0.5 CM!