Hygiëne service:

Sommige projecten laat u liever aan de echte specialist over. Omdat ze speciale materialen of kennis vereisen. Gelukkig kunt u ook dat soort klussen met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben de nodige diploma’s én de ervaring, zodat u zeker weet dat uw klus professioneel geklaard wordt.

 

Wij leveren de volgende diensten op het gebied van Hygiëne service:

Opleveringsschoonmaak

Neemt u een gloednieuw pand in gebruik? Of moet een woning geheel ramen wassengereinigd worden na een periode van verhuur? Dan is het prettig dat u de opleveringsschoonmaak met een gerust hart aan de specialisten van Italiaander kunt overlaten. Zij maken alles grondig schoon én zorgen voor een representatieve uitstraling van uw pand van binnen en buiten!

 

Crime scene cleaning

De aanpak van een lijkvinding of zelfdoding  vergt een snelle, hygiënische en discrete aanpak. Wij sturen ten alle tijden 2 of meer medewerkers, die in gepaste en beschermende kleding dit binnen 12 uur voor u oplossen. ( spoed zijn wij binnen 2 uur terplaatse ) Wij arriveren in een niet-bestickerde transporter, zodat de privacy gewaarborgd blijft.

Wij snappen als geen ander dat dit een emotionele gebeurtenis is en wij dragen er zorg voor dat wij een stukje zorg kunnen wegnemen door dit voor U uit te voeren.

Schoonmaak van zwaar vervuilde objecten

Ontsmetting en reiniging kan op vele vlakken worden toegepast. Het desinfecteren van oppervlaktes. Hierbij moet U denken aan brand- of 20161124_123636roetschade, huisdierenontlasting, vervuilde woningen, waterschade of lijkvinding, zijn alle problemen die wij uit handen kunnen nemen.  Italiaander heeft veel
ervaring met speciale, ingewikkelde ontsmettings en reinigings behandelingen.

 

 

Als u geconfronteerd wordt met een vervuiling van welke aard dan ook, kunt u ons ten alle tijden bereiken 045-5721398

 

Graffiti verwijdering / gevel reiniging

Gevelreiniging is het verwijderen van vuil en aanslag van de buitengevel van uw woning of bedrijfspand. Het is een relatief goedkope manier om de buitenkant van uw woning er weer als nieuw te laten uitzien. Het reinigen van de gevel draagt bij aan de duurzaamheid en optimaliseert de uitstraling en verkoopwaarde van uw pand. Italiaander is op dit gebied gespecialiseerd en kan u adviseren over de mogelijk heden in uw situatie.Hogedrukreiniging

Tevens kunnen wijervoor zorgen dat er een coating op de gevel komt die ervoor zorgt dat vuil en water minder snel indringen.

Wij werken met een mobiele hogedruk reiniger die tot 200 BAR kan gaan.
Dit in combinatie met hitte ( 110 graden ) en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn:

  • Reinigen van uw gevel
  • Reinigen van trappenhuizen
  • Reinigen van vogelpoep
  • Reinigen van daken

Mochten uw wensen hier niet tussen staan neem dan contact met ons op en wij zorgen samen voor een oplossing van welk probleem dan ook!

045-5721398 of info@italiaander.nl

 

Wij zijn werkzaam in de volgende plaatsen:

Heerlen
Landgraaf
Brunssum
Maastricht
Beek
Sittard-Geleen
Echt-Susteren
Schinveld
Onderbanken
Kerkrade
Roermond
Meerssen
Nuth
Schinnen
Vaals
Valkenburg
Weert 
Voerendaal

 

Ontsmettingsbedrijf Italiaander