Wespenbestrijding

Wij voeren wespenbestrijdingen uit incl. Garantie.  Bel vandaag nog voor een afspraak. Kosten bedragen  € 70 ,– INCL. GARANTIE en voorrijkosten! Regio midden en noord Limburg zijn de kosten € 80 euro 045-5721398

Ook voor wespennesten tot 8 meter hoog bent U bij ons aan het juiste adres!

Garantie houdt in dat er na 7 dagen geen wespen meer in en uit mogen vliegen aan de buitenzijde.
Wespen die binnenshuis zijn geven wij GEEN garantie op.

Dit zijn de larven die uitkomen en zich een weg naar buiten zoeken.
Dit is een normaal fenomeen en dit lost zich vanzelf weer op.

Voor het bestrijden van wespennesten word gebruik gemaakt van wespenpoeder met de stof Permethrin.
Dit poeder wordt onder druk aangebracht in het nest zodat het gif zich goed en vakkundig in het nest verspreid. Als het gif niet direct door het nest heen verspreidt is, denk aan spouwmuur dan zorgen de wespen zelf verder dat het gif in het nest terecht komt.
Dit gebeurd doordat de wespen door het gif heen lopen en vervolgens met het gif, dat aan hun lijf en poten blijft zitten, door het nest heen lopen en door het hele nest sporen van gif achter laten.

Wij raden af in de buurt te komen tijdens de bestrijding omdat tijdens de bestrijding er grote onrust in en rond het nest ontstaat, tijdens deze onrust heeft u grote kans om meerdere malen gestoken te worden. Dit kan doordat er meerdere wespen tegelijk naar buiten komen en ,een wesp anders dan de bij, geen weerhaak heeft en dus meerdere malen kan steken.
Een wespenbestrijder draagt hiervoor beschermende kleding.

Ook wanneer de bestrijding niet goed is verlopen doordat mogelijk de vluchtopening versperd is geraakt door het gif kan dit tot grote problemen leiden. Het komt hierbij dan vaak voor dat de wespen een andere uitgang zoeken en vinden en er bestaat een kans dat u ze dan binnen in de woning krijgt.
Laat daarom een nest altijd verwijderen door een ervaren wespen bestrijder.

STOP EEN WESPEN INGANG NOOIT DICHT! dit geeft levensgevaarlijke situaties. Mocht dit onverhoopt toch gebeurt zijn kunnen wij helaas geen garantie geven.

Afbeeldingsresultaat voor telefoon icoonBel ons tijdens kantooruren voor een afspraak 045-5721398 of mail ons op Info@italiaander.nl

Wij zijn oa werkzaam in de volgende plaatsen:

Heerlen
Landgraaf
Brunssum
Maastricht
Beek
Sittard-Geleen
Echt-Susteren
Schinveld
Onderbanken
Kerkrade
Roermond
Meerssen
Nuth
Schinnen
Vaals
Valkenburg
Weert 
Voerendaal
Margraten
Echt
zuid limburg
midden limburg
Ontsmettingsbedrijf Italiaander