Mierenbestrijding:

Heeft u last van mieren? Op deze pagina leggen we u meer uit over mierenbestrijding.

Mieren zijn insecten die over de hele wereld voorkomen. Ze kunnen zowel binnen- als buitenhuis voor heel wat problemen zorgen.

Het is moeilijk om in te schatten wanneer het tijd is om in te grijpen en ook welke de beste manier is om zo vlug mogelijk van de mieren af te geraken. U heeft last van mieren, wat kunt u doen?

Mierenbestrijding in huis

Mieren kunnen voor veel overlast zorgen in huis. Het probleem zit hem niet in het wegkrijgen van één mier, maar in het bestrijden van de hele kolonie. Ze zijn niet alleen vervelend, maar ook erg onhygiënisch en daarom is het belangrijk dat u direct tot actie overgaat.

Er zijn dingen die u zelf kunt doen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om in uw huis geen voedsel te laten rondslingeren, mieren komen hierop af. Ook pakjes suiker of een pot honing in de kast moeten goed afgesloten zijn als u geen mieren naar uw kasten wilt lokken.

Het is belangrijk om te weten met welke mier u precies te maken heeft. Het is zeer waarschijnlijk dat het een gewone soort mier, een inheemse mier, is.

Deze vallen makkelijk te bestrijden door professionele mierenbestrijding.

Zijn de mieren in uw huis echter opvallend kleiner dan de ‘gewone’ mier, ongeveer drie millimeter, dan heeft u te maken met een tropische mier en kunt u het best zo snel mogelijk een bestrijdingsbedrijf contacteren. Deze mier maakt zijn nest namelijk vaak in uw huis.

 

Heeft U last van mieren aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zullen er voor zorgen dat U weer kunt gaan genieten van uw woning ZONDER mieren.

Afbeeldingsresultaat voor telefoon icoonBel ons  voor een afspraak op nummer 045-5721398  of stuur een mail naar info@italiaander.nl

 

Wij zijn werkzaam in de volgende plaatsen:

Heerlen
Landgraaf
Brunssum
Maastricht
Beek
Sittard-Geleen
Echt-Susteren
Schinveld
Onderbanken
Kerkrade
Roermond
Meerssen
Nuth
Schinnen
Vaals
Valkenburg
Weert 
Voerendaal

 

Ontsmettingsbedrijf Italiaander